FC Kip Pestspel

Onbeskoft leuk!

In dit lekkere kippenrestaurant kun je alles bestellen, maar weet je nooit wat je krijgt. Spelers plaatsen hun bestellingen door het uitspelen van hun speelkaarten. De speler die het eerste al zijn bestellingen doet en van zijn speelkaarten af is, wint! Sla die kaarten tegen de vlakte, Flappie!

Meer informatie / Bekijk video


Kidsweek de Kwis

Weet, Wed, Waag en Win!

Ben jij een echt weetjeswonder? Of juist goed in gokken en bluffen? Speel dan nu de Kidsweek Kwis, het kennisspel voor jong en oud. Met vragen over allerlei onderwerpen die je elke week in Kidsweek leest: dieren, muziek, games, sport, verre landen en nog veel meer.

Meer informatie / Bekijk video


Het namen spel

Bekend studentenspel krijgt eigen doos!

Van de makers van het bordspel van Lingo is er nu het namenspel. In dit grappige spel verdeel je de spelers in teams van twee personen. Tijdens drie speelronden probeer je zoveel mogelijk geheime namen te raden. Dit zijn de namen van allerlei beroemdheden zoals zangers, sporters of filmacteurs. Dat lijkt simpel maar je hebt slechts 1 minuut de tijd. Van ieder team omschrijft één speler de namen terwijl het andere teamlid deze namen probeert te raden. Telkens als je een naam goed raadt, scoort jouw team een punt. Het team dat na drie speelronden de meeste punten heeft gescoord, wint.

Meer informatie / Bekijk video


Weten en Wedden

Het Amerikaanse Wits and Wagers komt nu naar Nederland!

Van de makers van het bordspel van Lingo is er nu het weten & wedden. In dit grappige spel hoef je de antwoorden niet te weten om te winnen. De fun is inzetten op het beste antwoord! Stel een vraag en iedereen schrijft een antwoord op. Bijvoorbeeld: In welk jaar is de bikini uitgevonden? Daarna gok je allemaal op een antwoord. Welke antwoord schat jij in dat er het dichtst bij zit? Ben je zeker van jezelf? Wed dan op je eigen antwoord. Maar als je denkt dat een ander het beter weet, wed je op hem of haar. En als je helemaal geen idee hebt, gok je gewoon op een willekeurig antwoord en hopelijk heb je geluk.

Meer informatie / Bekijk video


Lingo

Speel het leukste & bekendste woordspel van Nederland thuis!

Lingo is te spelen met 2-4 spelers. Speel nu 5, 6 en 7 letter Lingo, spel het woord en grabbel bij succes in de echte legendarische ballenbak met echte LINGOballen! Voor je het weet heb je Lingo, maar pak geen rode bal! Lingo kan gespeeld worden vanaf 12 jaar.

Meer informatie / Bekijk video


Lingo junior

Speel het leukste & bekendste woordspel van Nederland thuis!

Lingo is te spelen met 2-4 spelers. Speel nu 4 en 5 letter Lingo, spel het woord en grabbel bij succes in de echte legendarische ballenbak met echte LINGOballen! Voor je het weet heb je Lingo, maar pak geen rode bal! Lingo kan gespeeld worden vanaf 6 jaar.

Meer informatie


Tour du Jour

Wie heeft de meeste wielerkennis?

Een bordspel, waarbij kennis wordt getest over de grote klassiekers en de Tour de France. Fietsend door de rijke historie van de grote wielerkoersen stuur je je ploeg langs alle obstakels met het doel als eerste Parijs te bereiken. Maar kijk goed uit voor de gevreesde wielervalkuilen en zorg dat je de rest van het peloton te slim af bent.

Meer informatie / Bekijk video


© Copyright 2015-2019 Tulip Games. Alle rechten voorbehouden.