Speel de populaire TV quiz nu thuis en ontdek welk team ”de hoogste macht” wordt. Om kans te maken op de overwinning, moeten de duo’s hun krachten bundelen en zichzelf overstijgen, en geen klein beetje. Kennis alleen volstaat niet in ‘Twee tot de zesde macht’. Associatief denken, snel reageren ...

Meer informatie

In dit lekkere kippenrestaurant kun je alles bestellen, maar weet je nooit wat je krijgt. Spelers plaatsen hun bestellingen door het uitspelen van hun speelkaarten. De speler die het eerste al zijn bestellingen doet en van zijn speelkaarten af is, wint! Sla die kaarten tegen de vlakte, Flappie!

Meer informatie

Ben jij een echt weetjeswonder? Of juist goed in gokken en bluffen? Speel dan nu de Kidsweek Kwis, het kennisspel voor jong en oud. Met vragen over allerlei onderwerpen die je elke week in Kidsweek leest.

Meer informatie

In dit grappige spel verdeel je de spelers in teams van twee personen. Tijdens drie speelronden probeer je zoveel mogelijk geheime namen te raden. Dit zijn de namen van allerlei beroemdheden.

Meer informatie

Speel het leukste & bekendste woordspel van Nederland thuis! Lingo is te spelen met 2-4 spelers. Speel nu 5, 6 en 7 letter Lingo, spel het woord en grabbel bij succes in de echte legendarische ballenbak!

Meer informatie

Speel het leukste & bekendste woordspel van Nederland thuis! Lingo is te spelen met 2-4 spelers. Speel nu 4 en 5 letter Lingo, spel het woord en grabbel bij succes in de echte legendarische ballenbak!

Meer informatie

Een bordspel, waarbij kennis wordt getest over de grote klassiekers en de Tour de France. Fietsend door de rijke historie van de grote wielerkoersen stuur je je ploeg langs alle obstakels met het doel als eerste Parijs te bereiken.

Meer informatie

Weten en Wedden brengt de energie en de spanning van Las Vegas in je woonkamer. Dit spel is het spannendst als je de spelers in teams verdeelt. Speel je met meer dan 6 spelers dan kun je teams maken.

Meer informatie

© Copyright 2015-2019 Tulip Games. Alle rechten voorbehouden.